Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Tehlikeli sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar zarar görmez.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

Cemiyet ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak derunin tıklayın.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hava takkadak kapının olası olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Hem yeni binalacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı istikbal etmek dâhilin cesaret yangın kapılarını tavsiye ederim.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık karınin tercih edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile yangın kapısı uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page